Domov | Vici | 33 pravil za ženske, ki jih morate prebrati!

33 pravil za ženske, ki jih morate prebrati!

, Avtor: [ Hude fore ]
33 pravil za ženske, ki jih morate prebrati!
Grafika: Hude fore

aučite se obvladati straniščno desko. Velike punce ste. Če je pokrov dvignjen, ga spustite. Za nas je potrebno, da je dvignjen, za vas pa, da je spuščen.

1. Naučite se obvladati straniščno desko. Velike punce ste. Če je pokrov dvignjen, ga spustite. Za nas je potrebno, da je dvignjen, za vas pa, da je spuščen.
2. Rojstni dnevi, Valentinovo in obletnico NISO za to, da bi preizkusile, če zmoremo ponovno najti popolno darilo za vas.
3. Včasih ne mislimo na vas. Sprijaznite se s tem.
4. Nedelja = šport. Je kot polna luna ali plimovanje. Na to ne morete vplivati.
5. Ne postrižite si las. Nikoli. Dolgi lasje so veliko bolj privlačni kot kratki. Eden izmed največjih razlogov, zakaj se moški bojimo poroke je ta, da si poročene ženske postrižejo lase in takrat smo že obtičali z njo.
6. Nakupovanje NI šport. In ne, nikoli si ne bomo premislili.
7. Jok je izsiljevanje.
8. Prosite za tisto, kar hočete. Naj si bomo na jasnem s to točko: Majhni namigi ne delujejo. Veliki namigi ne delujejo. Očitni namigi ne delujejo. Enosatvno izgovorite besedo!
9. Ne zapomnimo si datumov. Označite rojstne dneve in obletnice na koledarju in nas prej večkrat opomnite na to.
10. Večina moških ima tri pare čevljev - največ. Zakaj mislite, da smo torej mi pravi za to, da izmed tridesetih parov izberemo tistega, ki se bo najbolje ujemal z vašo obleko?
11. Da in Ne sta popolnoma sprejemljiva odgovora na skoraj vsako vprašanje.
12. Vašo težavo nam zaupajte le, če želite, da vam jo pomagamo rešiti. To je naše delo. Za sočustvovanje imate prijateljice.
13. Glavobol, ki traja 17 mesecev je težava. Obiščite zdravnika.
14. Vse, kar smo rekli pred šestimi meseci, je v prepiru nedopustno ponavljati. Dejstvo je, da vsi komentarji čez 7 dni postanejo neveljavni.
15. Če mislite, da ste debele, ste verjetno res. Ne sprašujte nas. Zavračamo odgovor.
16. Če se da nekaj, kar smo rekli, razlagati na dva načina in vas eden izmed načinov razžalosti ali razjezi, smo imeli v mislih drugega.
17. Lahko nas ali prosite da nekaj naredimo ali pa nam poveste, kako želite, da to naredimo. Oboje naenkrat ne gre. Če same že veste, kako bi bilo nekaj najbolje narediti, to naredite kar same.
18. Prosimo, ko nam imate kaj za povedati, nam to povejte MED reklamami.
19. Krištof Kolumb ni spraševal za pravo pot in tudi nam ni potrebno.
20. Razmerje ne bo nikoli tako, kot je bilo prva dva meseca. Prebolite že to. In ne tarnajte zaradi tega vašim prijateljicam.
21. VSI moški vidimo le 16 barv, kot je to privzeto nastavljeno v Windowsih. Na primer: Breskev je sadje, ne barva. Tudi buča ni barva. In pojma nimamo kaj je slezenovčev cvet.
22. Če srbi, se popraska. Tako pač je.
23. Ne moremo brati misli in nikoli jih ne bomo mogli. Naše pomanjkanje te sposobnosti ni dokaz o tem, kako malo nam je do vas.
24. Če vas vprašamo kaj je narobe in odgovorite "Nič", se obnašamo, kot da ni nič narobe. Vemo, da lažete, a ni vredno prepira.
25. Če nam postavite vprašanje na katerega ne želite odgovora, pričakujte odgovor, ki ga nočete slišati.
26. Ko moramo iti nekam, je popolnoma vseeno, kaj oblečete. Vse vam pristaja. Res.
27. Ne sprašujte nas o čem premišljujemo razen, če ste se pripravljene pogovarjati o temah, kot so kosmi v popku, sestava puške in monstertrucki.
28. Dovolj oblačil imate.
29. Čevljev imate preveč.
30. Tuji filmi so za tujce. (Razen, če gre za Bruce Leeja, kjer tako ali tako ni pomembno kaj govorijo.)
31. Ne nam in ne vam ne bo koristilo, če bomo skupaj rešili kak kviz. Ne, ni pomembno kateri kviz.
32. Sem v formi. Okrogel JE forma.
33. Hvala vam, da ste to prebrale. Da, vemo, nocoj bomo morali spati na kavču, ampak veste, to nas niti ne moti kaj preveč, je namreč kot kampiranje.Komentiraj

Pridruži se nam: